ChantalinZuidAfrika.reismee.nl

Sponsering

Zoals jullie allemaal wel weten werk ik nu sinds een paar weken ook op het camp ZEEP, het camp is (in de meeste gevallen) een 3daags kamp voor voornamelijk school kinderen. Een paar maanden geleden hadden ze hun eigen Dragon Boat, het is de engelse benaming want ik weet de nederlandse benaming niet. Het is een kano voor meerdere personen, je kan er gemakkelijk 20 man in vervoeren, het is een perfect idee om de kinderen op het meer te laten varen. Het probleemis alleen dat de boot van een van de oud werknemersis en dat hij niet langer werkzaam is op het camp. De boot is dus niet meer in het bezit van het camp.

Nu hebben een van de werknemers (die toevallig ook in de zelfde groep zit als ik) en ik besloten dat we geld in willen gaan zamelen om een nieuwe boot voor hun te kopen. Helaas kost die boot nog al wat, hij kost z'n 6000 euro omgerekend in randen is dat z'n 60.000 rand. Nog al wat he ! 1 euro is 10 rand. Het gaat me natuurlijk nooit lukken om in me eentje 60.000 rand bij elkaar te vinden dus dat is waar jullie mij misschien bij kunnen helpen.

Natuurlijk wil ik niet dat jullie mij het geld gewoon geven ik ga er wel iets voor doen ! ik ben van plan omde hoogste officele bungee jump in de wereld te doen ! Het is van de Bloukrans Bridge, het is een brugin Nature's Valley, Western Cape, South Africa. Het is niet een bungee jump van 70meter zoals bij de Nederlandse kust nee het is iets hoger ! het is maar liefst 216 meter hoog, ja dat is wel even slikken en gaat nog moeilijk worden om er van af te springen maar ik ga het doen ! Zeker weten ! Als bewijs zal ik foto's en/of een filmpje laten maken.

Alle donaties zijn natuurlijk van harte welkom zoals je al eerder las 1 euro is 10 rand en als jullie allenwatzouden willen doneren zullen we een heel eind komen ! Alle beetje zullen helpen! Denk er aan dat je de kinderen hier die op het kamp zullen komen er heel erg blij mee zal maken.

Als jullie wat geld willen donerenen kunnen jullie contact opnemen met me moeder (Ninet van der Giessen), of me zus (Cynthia van der Giessen)

Je kan een van de twee bellen op ons thuis nummer : 0246777100 als je meer informatie wil weten.

Je kan ook nog op een andere manier doneren met behulp van internet bankieren, met behulp de internet site van jou bank kun je tegenwoordig geld overmaken naar iedereen. hoe handig,

mijn banknummer is 8546615

Lieve mensen het zou geweldig zijn als jullie ons zouden willen helpen.
Bedankt voor het lezen van dit verhaal en al vast bedankt voor het doneren !

Oma en Opa

Heb je al een plan om zoveel geld bij elkaar te krijgen met springen!.
Met hoevelen ga je dit doen en wanneer?

Succes er mee ,denk er aan dat je leven wel heel wat meer waard is.

Kan dit wel van jouw verzekering en reisleiding? Denk goed na voor je verder gaat.

Mama

Lieve Chantal, op mijn bijdrage kun je rekenen ! Alleen. . . . ik vind het wel erg hoog, 216 meter. Van mij hoef je niet te springen hoor, die bijdrage krijg je sowieso wel want ik weet dat het voor een goed doel is. Ik ben zelf niet zo'n held in dat soort dingen, een ander hoeft dat dan van mij ook niet te doen. Dus als je uiteindelijk besluit om niet te gaan bungee jumpen vind IK dat geen probleem. Ik hoop dat je een mooi bedrag binnen kunt halen.

Chantal

Hee Lieve bezorgde Familie,
ik ga het gewoon doen, ik vind het nu al een te gek idee dat ik het ga doen. Ik denk niet dat het een probleem is met de verzekering want het is heel veilig. Dit is mijn plan iedereen kan gewoon doneren en als je meer wilt weten is het misschien makkelijker om contact met me moeder op te nemen. Ik weet niet wanneer ik het ga doen want ik moet nog een tour boeken en kijken wanneer er plaats is en met wie geen idee hangt er vanaf wie er mee wilt, zoiezo de andere werknemer van het camp.

liefs Chantal

Cynthia

haha miep heeft weer is wat in der hoofd gehaald en now way dat je dat er nog uit krijgt! haha. ik vind het wel heeeeel gaaf dat je het gaat doen en stiekem ben k wel een beetje jaloers. hoewel ik het zelf op het laatste moment waarschijnlijk niet meer zou doen! ik zal ook een steentje bijdragen:)
dikke kus van je zusje!

enne mensen, STEUN CHANTAL!

Jolanda Houterman

Tuurlijk ga ik je steunen, en zoals de voorgaande reacties ook hier van mij, meis je hoeft niet te springen, je bent veel meer waard

XX suc7

Rita Akihary

Hé Chantal,
Goed doel hoor zo'n boot. Ik wil je graag steunen, maar dat springen vind ik maar niks. Controleer wel even of je echt goed vast zit voordat je springt. Nou, toch veel plezier alvast en als je op 't latst niet durft... Ik ben de eerste die het je vergeeft. Liefs Rita.

Mama

Hoi Chantal,

Ik ben benieuwd of er zich al sponsors bij je gemeld hebben middels een donatie. Ik heb een zeer toepasselijke spaarpot gekocht (met olifanten en ander wilde dieren erop) en die gaat Cynthia bij de Albert Heijn neerzetten met het doel een mooi bedrag voor je binnen te halen. Ik heb inmiddels een mooi bedrag van iemand ontvangen, dus de kop is eraf !!

Om met de woorden van Cynthia te spreken:

MENSEN STEUN CHANTAL EN DE KIDS OP HET KAMP ZEEP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evelien en Bram

Ha Wijfie!

Wat een avontuur. Ben net je website aan het lezen. Ga je je van een brug af storten! Gek! Wel stoer. Ik stort anders zo ook wel geld hoor, hoef je geen enge dingen voor te doen.

In ieder geval heb je het goed naar je zin. Geniet er nog een possje van. En we missien je op de manege. Wel terugkomen hoor en anders neem je die lekkere neger van je maar mee naar Nederland als je er een aan de haak slaat.

Heel veel plezier verder.

Groetjes

Bram en Evelien

Mart en Sandra Smeets

Hoi Chantal,

Via Cynthia vernamen wij via de mail deze bijzondere oproep. Uiteraard steunen wij jou maar dat springen van die hoogte !!! Nee, dat gaat ons iets te ver. Wij steunen je ook wel zonder deze uitdaging. We melden ons aan en blijven je volgen. Veel geluk en geniet van deze bijzondere ervaring in Afrika.

Liefs Mart en Sandra