Zo.24 Januari, Cape Town
Heee allemaal
Nou ik ben er eindlijk ! afgelopen maanden heb ik hier echt zo naar toe geleeft en het stelt me niet teleur juist het tegen over gestelde het is hier echt super mooi.
de vlucht was wel te doen het duurde echt super lang voor dat we eindelijk geland waren, heb 11 en 10 minuten gevlogen, maar gelukkig was er een leuk schermpje in de stoel voor me waar door ik 4 filmps heb kunnen kijken. door dat schermpje kon je het vliegtuig ook heel goed volgen. ik wist niet dat een vliegtuig zo hard ging, ruim 900km per uur ! dat is toch wel snel he

Het verblijf waar ik zit is niet echt geweldig, we hebben stapelbedden en ik lig onder en heb dus al een paar keer me hoofd en rug gestoten maar ach dat overleef ik ook wel weer. Verder is het uizicht echt geweldig want als je het verblijf uitloopt kijk je namlijk richting zee ! we zijn er vandaag ff naar toegelopen (met de andere mensen die bij mij in het vliegtuig zaten en waar mee ik op een kamer slaap) en we hopen dat we er van de week nog tijd voor hebben om er in te gaan ! ook zagen vandaag van die paraschut dingen vlieg die waren van een berg af gesprongen, ik weet niet of dat sky diven is maar het zag er super vet uit ! ik hoop dat we dat mogen doen en dat het niet al te veel kost.
verder heb ik vandaag niet zo veel te doen (behalve veel water drinken door de hitte

nou lieve mensen ik heb niet meer zo heel veel te vertellen ik hoop snel weer wat van me te kunnen laten horen !
Liefs Chantal
Ik is jaloers op jouw zee en zon en hitte.. hier sneeuwt het gewoon..:S
Hey Chantal,
We zijn blij dat je goed aangekomen bent! Heel veel plezier daar en we zijn erg benieuwd naar je verhalen!
Simone en Martijn
Ha Chantal, jeetje zeg, wat een overgang van ons kouwe kikkerlandje naar zon en zee in Zuid-Afrika. Misschien nog schaatsen de komende week terwijl jij een duik in zee neemt.! Meissie, maak er een heerlijke week van, wij genieten wel van je verhalen !!!
Zoen, Jacqueline en mannen.
het sneeuwt hier!:S enne wel voorzichtig springen he! haha
kusx je kleine zus:)
Ben blij dat je goed bent aangekomen!
Ik zou het niet zien zitten hoor zo lang vliegen;)
Geniet ervan! Liefs Susan
Hoi Meissie, mooie foto's heb je er op gezet. Zo kunnen Cynthia en ik ons nog meer voorbereiden ! Fijn dat het goed is daar. Geniet de komende dagen van je reisje naar de omliggende plaatsen: niet te veel wijn drinken in Stellenbosch en pas op met de haaien! Tot de volgende Skype afspraak, Dikke kus en knuffel.
mooie foto's, zo is je gehele reis te volgen.
GENIETEN maar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We wachten i\n de kou op je nieuwe warme verhaal met foto's versierd.
Ha Chantal,
Wat zit je daar in een mooi gebied he.. met de foto's laat je dat goed zien. Fijn dat we je zo kunnen volgen op je reis en straks bij je werk daar, want 't is natuurlijk niet alleen vakantie vieren... veel plezier,doe voorzichtig en blijf je verhalen schrijven he !! We willen je graag kunnen blijven volgen.
Hee meis! klinkt goed daar!!! sowieso beter dan hier.. ben vanmorgen gevallen door de gladheid.. dusja.. koud vies en nat.. :P foto's zien er goed uit!! echt mooi!!! ik wacht op je volgende verhaal en of foto's!!!
Liefss